Forum o Football Managerze
to co wyzej..ja jakos nie widze wyzwania w grze barca czy interem..ostatnio gralem Kielcami a teraz nie wiem co wziasc..tylko nie polska liga bo z tad jest trudno przejsc do europy..ma ktos jakies propozycje??
Reprezentant Rezerw
Ja grałem jak dostałem Footballa Wisła, potem Monaco, Tottenhamem a teraz Realem
tez niewiem kim grac ostatno gralem salzburgiem ale mi sie znudzil mam tez zapis kadry portugali ale za duzo tzreba czekac na mecze nie gralem jeszcze legia i mysle nad gra tym zespolem chyba ze mi doradzicie tylko szybko zanim sie nie zdecyduje na marsylie
duze wyzwanie to to nie jest chyba..ale nie mi to oceniac
Reprezentant Rezerw
ron@ldo to w końcu Real i Milan czy Boca i Newcastle?? Nawiasem mówiąc to bardzo fajnie się gra Milanem bo tam prawie całą kadre trzeba przebudować po 2 latach:D
kiedys gralem arsenalem badz ajaxem.teraz gram valencia.raz zdazylo mi sie wprowadzic Crystal Palce do premiership.
mam pytanko gral ktos moze Atletic Bilbao?zastanawia mnie w tym zespole sprowadzanie zawodnikow,bo jest to klub bascijski i sami bascowie graja.
Ostatnio edytowany przez barwa23 (2007-08-09 22:59:48)
barwa23 ja gralem athletic bilbao i za bardzo niema kogo do nich sprowadzac bo nie ma w grze zbyt wielu dobrych graczy z obywatelstwem baskijskim a ci co sa to graja w realu sosiedad i nie chca przechodzic do znienawidzonego klubu z tego samego rejonu kraju. mozna kupic ocio z secilli lub ezequero z barcy lub artete z evertonu i raula garcie z osasuny