Forum o Football Managerze
Bardzo prosto jest korzystając z różnych źródeł ściągać do swojego klubu perełki i patrzeć jak stają się liderami naszych zespołów. Ciekaw jestem czy udało się komuś wprowadzić wychowanka do pierwszej jedenastki ?
PS. A dopiszcie jeszcze ile sezonów u was trenowali zanim zadebiutowali w pierwszym zespole? I który macie rok, oraz opiszcie waszą bazę treningową i obiekty młodzieżowe.
Ja w St.Etienne mam w junoirach i rezerwach kilku dobrych graczy, ale jeszcze w obecnym sezonie raczej nie zagrają, ponieważ nie są lepsi od mojej wyjściowej 11, a poco mają grzać ławę, jak w kadrze juniorów grają co mecz.
Dopiszcie jeszcze ile sezonów u was trenowali zanim zadebiutowali w pierwszym zespole? I który macie rok, oraz opiszcie waszą bazę treningową i obiekty młodzieżowe.!!! U mnie można powiedzieć że Artur Jędrzejczak jest wychowankiem. Bardzo dobrze się zapowiada.
Reprezentant Rezerw
U mnie w Realu był gość w 2 sezonie się pojawił co od razu kosztował 6.5 mln(!) a po 2 sezonach kosztował 11 mln. On jako junior przyszedł.