Forum o Football Managerze
Czarna lista transferowa, nietrafione zakupy, niedoszłe gwiazdy, może jest ktoś kogo byście chcieli tutaj umieścić?Ja osobiście za takiego zawodnika uważam Łukasza Trałke, kompletny niewypał w poprzedniej mojej grze (niedawno zacząłem grać od początku) Niskie noty, co najwyżej 7 i to sporadycznie, może strzelił z jedną bramkę i w ogóle jakiś kulawy był. U mnie się nie sprawdził.
U mnie takim okaze sie prawdopodobnie Gabor Kiraly dalem za niego 5mln. E. (!) ,a za wykupienie wypozyczonego do tej pory z jednych z moich filii ,a dokladniej Slavii Praga zaplacilem 550 tys.E. a gra zdecydowanie lepiej moj asystent sugeruje ze Radek jest moim najlepszym bramkarzem.Gram Tottenhamem Tak w ogóle.!
ja nie mialem az takich problemow..ale grajac Korona Kielce zaplacilem za Lukasza Gargule cos kolo 1m euro i przez sezon mial bodaj z jedna bramke i 2 asysty..
Reprezentant Rezerw
Hehe za to ja kupiłem sobie z Newcastle Owena na 3 sezonie grając Tottenhamem (wcześniej sprzedałem Defoe i Mido, a Keane mi nie chciał coś strzelać) za 19mln. I na koniec sezonu miał 4 bramki strzelone i 2 asysty
Hejnał napisał:
Garguły na pewno nie powinno się umieszczać tu. Bardzo dobrze u mnie grał.
jakis tam element losowy w tej grze jest..za jednym razem ktos moze byc drugim Pele a przy mastepnej karierze jest typowym lawkowiczem..
Reprezentant Rezerw
To prawda jak grałem Celticiem to Hleb strzelał mi bramke za bramką, a w Monaco nie wiem czy jedną strzelił. Fakt że inne ligi , ale to go nie tłumaczy...